Vragen

Wat is open source software?

Open Source Software (OSS) is software die vrij is te gebruiken en te verspreiden. De rechten die normaal gezien alleen voor copyrighthouders beschikbaar zijn, zijn vrijgegeven. De broncode is opengesteld voor iedereen en ontwikkelaars zijn vrij om de programma’s aan te passen.

Waarom is open source software belangrijk?

Omdat iedereen de broncode van een programma kan bekijken en aanpassen, wordt het programma steeds verbeterd. Een grote groep mensen houdt zich bezig met het ontwikkelen van de software. Wijzigingen worden altijd eerst gecontroleerd door een team van experts, voordat deze worden doorgevoerd. Door de enorme inbreng is deze software vaak veel verder ontwikkeld en meer up-to-date dan beheersystemen die ontwikkelaars of webdesigners in eigen beheer hebben. Bovendien bent u als gebruiker niet afhankelijk van de producten van een leverancier. Doordat de broncode vrij is, is de continuïteit gewaarborgd bij veelgebruikte producten.

Hoe dien ik mijn ontwerp in?

Het omzetten van een bestaand ontwerp naar een werkende website, gaat het snelst en het goedkoopst als het ontwerp volgens de volgende richtlijnen wordt aangeleverd:

  • In rasterformaat, in de gewenste afmetingen
  • In een formaat dat volgens de specificatie lagen ondersteunt, bij voorkeur .PSD, .PXM of .XCF
  • Elk onderdeel van de website in een aparte laag (bv. header, menu, sidebar, etc)
  • Indien nodig het ontwerp voorzien van aanwijzingen

Stuur het ontwerp naar info@hermit.eu via YouSendit of een soortgelijke service. U mag het ook rechtstreeks mailen, of insturen via het contactformulier. Uw ontwerp wordt vertrouwelijk behandeld.

Hoe kom ik aan een ontwerp?

Heeft u nog geen ontwerp en wilt u een ontwerp bij uw website? Hermit heeft de ervaring dat Studio Pijp passende ontwerpen en huisstijlen realiseert die aansluiten bij de beleving van internetgebruikers.

Wat krijg ik terug? Zie: wat krijg ik?

Meer vragen?

Neem contact op